De zonne-energie specialist levert zonnepanelen tegen zeer scherpe prijzen en voorwaarden. Het prijsvoordeel kunnen wij bieden, omdat we geen eigen voorraad aanhouden en onze overheadkosten erg laag zijn. Met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energiekosten. Door de steeds verder stijgende energieprijzen van traditionele energiebronnen en energieleveranciers komen alternatieven steeds nadrukkelijker in beeld. Zonlicht (daglicht) is natuurlijk een prima energieleverancier, ook in een land als Nederland met relatief gezien meer bewolkte dagen en minder zonuren dan in bijvoorbeeld landen om de Middellandse Zee. Via zonnepanelenrevolutie.nl kun je eenvoudig meer informatie vinden over ons bedrijf en onze service. Hier vind je ook snel en eenvoudig een leverancier van zonnepanelen in Maastricht.

Belastingvoordeel zonnepanelen

U betaalt bovendien geen energiebelasting meer die u nu ziet terugkomen op de eindafrekening van uw energieleverancier. Met het plaatsen van zonnepanelen wekt u zelf energie op en dat scheelt u dus belasting die u anders via het energiebedrijf betaalt. Dat scheelt al snel honderden euro’s per jaar. Het is ook mogelijk om een belastingaftrek zonnepanelen te genieten als u bijvoorbeeld de zonnepanelen meefinanciert op de hypotheek voor uw woning. Daarvoor geldt wel specifieke regelgeving en het is aan te raden die goed met uw financieel adviseur of belastingadviseur door te nemen.

Terugverdientijd

Het investeren in zonnepanelen kost natuurlijk eerst geld. Weliswaar kunt u mogelijk gebruik maken van een fiscaal voordeel of een subsidiepotje, toch zal er financiering gevonden moeten worden om de panelen aan te kopen en te plaatsen. Hoe snel u de investering terugverdient is afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw huidige energieverbruik, het aantal panelen wat u plaatst en het vermogen daarvan, de kostprijs zonnepanelen, etc. Binnen ons bedrijf maken we op basis van uw huidige situatie een prognose van de terugverdientijd van uw investering. Natuurlijk is dat maatwerk. En dus bekijken we in een persoonlijk gesprek en offerte traject nauwgezet de investeringskosten voor uw woning.

Installatie

Zonnepanelen zelf plaatsen is zeker mogelijk. U kunt uw panelen rechtstreeks via internet bestellen en laten bezorgen. Toch heeft het zelf monteren niet de voorkeur van de meeste mensen. Als de panelen op het dak van de woning geplaatst moeten worden betekent dat toch dat je daarin bekwaam en handig moet zijn. U kunt via zonnepanelenrevolutie.nl de hele montage- en installatie laten doen. Wij doen alles voor u. U heeft er uiteindelijk ook niets aan als u mooie panelen heeft besteld en geplaatst die het niet doen. En in geval van defecten, ook dan staan wij voor u klaar. Wij laten u letterlijk en figuurlijk nooit in de kou staan. Wij vinden onze reputatie belangrijk en dat uit zich in leverbetrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken. De markt voor zonnepanelen is snel groeiende en dat betekent dat veel bedrijven en installateurs zich op deze markt storten. Helaas wordt niet altijd kwaliteit geboden en de consument is daarvan de dupe. Vergelijk verschillende zonnepanelen-bedrijven in Middelburg om een goede offerte en prijs/kwaliteit verhouding te zoeken voor jouw situatie.